Daniele Di Sorco - Studio Tecnico di Progettazione
       
 


 
 
Welcome!
 


Welkom! Bij de studie van Uw ontwerpen en de realisatie van Uw dromen zult U bijgestaan worden door een team interne en externe professionele medewerkers van het bureau.

Onder leiding van Daniele Di Sorco zullen zij Uw dromen tot werkelijkheid brengen, dankzij hun professionaliteit, de liefde voor hun werk en hun specifieke bevoegdheid.

Zij zullen warme, comfortabele woning- en werkomgevingen creŽren, waarin het uiterlijk maar ook de functionaliteit een hoofdrol spelen. Onze ontwerpen en de toegepaste technologieŽn en innovatieve materialen, voldoen volledig aan de gestelde bouweisen van de plaats waar ingegrepen wordt, met het diepst mogelijk respect voor het milieu, overeenkomstig onze "Missie" creŽren om te bewaren.
Vanaf de bijstand bij de aankoop van het onroerend goed, tot de evaluatie van uitvoerbaarheid van de gewenste ingreep, het eerste ontwerp, de opstelling van het contract voor de prijsopgaven en onderaanneming, het ontwerp van de bouwdetails, de opstelling van het definitief ontwerp, de aanvraag van de bouwvergunningen, de directie van de werkzaamheden, de keuze van de materialen en de kleuren, de inrichting van de binnenruimten, op maat of modulair, de administratie van de werkzaamheden... tot de formule "kant en klaar" voor winkels en show rooms;
onze bijstand zal volledig zijn, om U te garanderen dat aan Uw wensen voldaan wordt, zodat U er zeker van bent dat U zich, met het vertrouwen in ons niet heeft vergist. Voor contact en overige informatie verwijzen we U naar de Italiaanse of Engelse versie van de site.